Bezoek Texture in groep

Zoek je een originele uitstap voor je vereniging, vrienden, familie of collega’s? Waarom niet kiezen voor een bezoek aan Texture? Je kan ons museum ontdekken, met of zonder gids. Sowieso een belevenis, want vlas verrast! Of je kan een textielworkshop in Studio Texture boeken. Handwerk brengt rust in het hoofd en is best verslavend. Of je kan een volledige daguitstap plannen. De rode draad in ons aanbod is natuurlijk vlas en textiel. 

We vragen om minstens twee weken op voorhand te reserveren. Op deze manier kunnen we een comfortabel bezoek garanderen.

1. Bezoek het museum

In het hart van wat eeuwenlang een bloeiende vlasregio was, herinnert museum Texture aan de rijke geschiedenis van de vlas- en linnennijverheid in Vlaanderen. Tijdens een groepsbezoek, met of zonder gids, kom je er alles over te weten. Telt jouw gezelschap 8 personen of minder? Check dan zeker ook onze formule “één uur Texture”. Eén van onze ambassadeurs gidst jouw groep in één uur doorheen het museum.

2. Boek een workshop

Studio Texture is de plek in het museum waar je zelf aan de slag kan met textiele technieken en zachte materialen. Bij ons kan je in groep een initiatie kantklossen of tuften volgen.

3. Plan een volledige daguitstap

Maak je er een dagje Kortrijk van? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Zo kan je een bezoek aan het museum combineren met een workshop kantklossen of tuften of je kiest voor een stadswandeling.

Zoek je nog extra inspiratie? Check dan zeker ook de website van Visit Kortrijk.