Onderneem!

Stroomt het ondernemerschap door je bloed en wil jij je steentje bijdragen in de toekomst? Heb je zin om nieuwe vrienden te ontmoeten en samen met andere jongeren een week lang fun te beleven en mee te bouwen aan een fashion start-up? Ontdek jouw kwaliteiten aan de hand van onze cases en experts! 

Fashion is immers vandaag veel meer dan kleren maken alleen. Experts uit de mode- en marketingwereld leren jullie hoe jullie een merk creëren en hoe jullie dat best in de markt zetten. Naast ons atelier en creatieve mensen moeten jullie verder denken... Hoe starten aan de productie? Wat hebben jullie daarvoor nodig en hoe gaan jullie te werk? Eenmaal het kledingstuk er is moet er gedacht worden aan hoe jullie het gaan bekend maken en hoe jullie het gaan verdelen. Want een boeiend verhaal vertellen, zowel online als in real life, is onmisbaar voor wie het vandaag wil maken in de mode-industrie. Ga mee met het fashion team en werk voor hen een marketing & business plan uit. Promoot hun collectie via social media en de pers. Ontdek de ondernemer in jezelf en leef je uit.

Teamwork makes the dream work. Het beste idee? Eentje met meerdere inzichten! Dit kamp van de Junior Argonauts brengt jongeren tussen 12 en 18 jaar samen waar ze in team samenwerken rond een bepaalde case of start-up. Deze teamwork-spirit stoomt jullie klaar voor de toekomst en zorgt voor een onvergetelijke ervaring. Tijdens dit kamp krijgen ze kennis bij over duurzaamheid en kunnen ze hun instinct voor ondernemerschap de vrije loop laten. Ze worden begeleid door gepassioneerde ondernemers. Kennis vergaren, projecten uitwerken in team en het ontstaan van eindeloze vriendschap…klinkt duurzaam! Niet?

 

Maandag 12 juli tot en met vrijdag 16 juli 2021 | 09.00 - 16.00 | € 150

Doelgroep: 12 - 18 jaar, een ideaal zomerkamp voor de ondernemers van morgen, maximum 20 deelnemers

 

Dit zomerkamp is voor iedereen met passie voor mode en ondernemen. Voorkennis is niet vereist. Je kan bij dit zomerkamp gebruik maken van de opvang in JC Tranzit tussen 8.00 en 9.00 EN tussen 16.00 en 17.30. Onder begeleiding stap je van JC Tranzit naar Texture en omgekeerd. Vergeet niet om je eigen gevulde waterfles, picknick en tussendoortje mee te brengen.

 

Zeker zijn van een plaats? Inschrijven kan vanaf 1 februari 2021 vanaf 19.00.

online inschrijven

Ondervind je problemen bij het inschrijven?
Mail naar texture@kortrijk.be of bel 056 27 74 70 en we helpen u graag verder.

 

P.S. Kan je helaas niet deelnemen aan het kamp in Kortrijk en heb je zin om een week te overnachten in het bruisende Antwerpen of Gent tijdens het kamp? Neem dan een kijkje op de site van Junior Argonauts en ontdek hun internaatskampen!