Bère leuk voorleesuurtje tijdens museumzondag in Texture

zondag 6 augustus 2023
van 9.30 tot 10.30
van 16.00 tot 17.00

De bibliotheek van Kortrijk trekt op zondag 6 augustus naar museum Texture met bère leuke voorleesboekjes. Dan is het museumzondag en dat betekent dat je het museum gratis kan bezoeken, zoals elke eerste zondag van de maand.

Op een bère gezellig plekje in het museum snoezelen we samen. Je hoeft niet in te schrijven op voorhand. Is jouw peuter of kleuter een vroege vogel, dan sluit je misschien graag aan om 9.30 uur. Of zoek je eerder een rustig momentje in de namiddag? Dan mag je aanschuiven bij ons om 16 uur. Voor jonge mama’s en papa’s is het fijn om weten dat het museum buggytoegankelijk is en er is een lift. Er is ook een microgolfoven en een verschoningstafel. Wie zin heeft, kan net vóór of ná het voorleesuurtje het belevingsparcours Schatjes van Vlieg: MINIBEERTJES spelen.

Het bère leuk voorleesuurtje is op maat van kinderen van anderhalf tot 5 jaar. En gratis bovendien. Een organisatie van museum Texture, in samenwerking met Bibliotheek Kortrijk.

Bère leuk voorleesuurtje in museum Texture

Wist-je-vlasje: Elke eerste zondag van de maand is museumzondag in Texture. Dit betekent dat je die dag het museum gratis kan bezoeken... maar er is méér! Op museumzondag kan je ook proeven van onze museumwerking, in de vorm van een workshop, een performance, een installatie, enzovoort. Kortom, museumzondag in Texture is gegarandeerd een belevenis!