Brei je warm en start met een sjaal tijdens museumzondag in Texture

zondag 3 december 2023,
van 11.00 tot 13.00 uur

Altijd al een eigen sjaal willen breien maar nooit de moed gevonden om de breinaalden in handen te nemen? Dit is het moment!

In deze samenwerksessie leer je met onze vrijwilligers de basistechniek van het breien en begin je aan je allereerste handgemaakte sjaal. Je leert opzetten en afzetten, recht en averecht breien, en enkele eenvoudige variaties daarop die meteen een uniek effect geven!

Met wat handigheid heb je tegen de eerste koude een heuse sjaal gemaakt. Als dat niet het mooiste handgemaakte cadeau voor onder de kerstboom is. Of je maakt ‘m gewoon lekker voor jezelf, om je warm te houden op winterse dagen én te pronken met je eigen werk!

Gratis

brei je warm: start met een sjaal

Wist-je-vlasje: Elke eerste zondag van de maand is museumzondag in Texture. Dit betekent dat je die dag het museum gratis kan bezoeken... maar er is méér! Op museumzondag kan je ook proeven van onze museumwerking, in de vorm van een workshop, een performance, een installatie, enzovoort. Kortom, museumzondag in Texture is gegarandeerd een belevenis!