Slinger, Singer, Breimachine

vrijdag 17, zaterdag 18 en zondag 19 november 2023,
van 10.00 tot 16.00 uur

Niet Van Ostaijens Singer naaimachine staat bij ons centraal, maar de onvervalste Brother breimachine! Heb jij ook zo’n vintage erfstuk staan maar blijft het zelfs na talloze YouTube-instructiefilmpjes nog steeds een mysterie? Grijp dan je kans, onze driedaagse cursus machinebreien is helemaal terug van weggeweest!

Begeleid door een hedendaagse textielontwerper krijg je de basics onder de knie. Je verkent de onderdelen van jouw machine, experimenteert volop met verschillende steken, je leert een schitterend kleurenpalet maken en de juiste garens kiezen. Je krijgt er ook nog eens 1.001 tips & tricks bij zodat je nadien als een professional breistukken kan maken.

PS: Breng je eigen Brother-breimachine mee, je kan die bij ons veilig laten staan.

Docent: Mathilde Vandenbussche
Prijs: € 280 (Wie een UiTPAS met kansentarief heeft, geniet van 80% korting op deze workshop)

Doelgroep: 16+, maximum 10 deelnemers.
Deze workshop is voor iedereen die wil leren werken met zijn of haar persoonlijke breimachine. 

Zeker zijn van een plaats? Schrijf dan snel in! Graag inschrijven vóór 1 november 2023.

online inschrijven voor workshopreeks breien op de breimachine

Inschrijven voor onze workshops doe je bij voorkeur online. Ondervind je problemen bij het inschrijven? Check dan zeker de tips om snel aan de slag te gaan met de webshop op de website van stad Kortrijk. Je mag natuurlijk ook met ons contact opnemen. Stuur een mail naar texture@kortrijk.be of bel 056 27 74 70. We helpen je graag verder!