Kleuters ontdekken Dark Uncles

Dit najaar organiseert het museum Texture in samenwerking met Be-Part, Platform voor actuele kunst, een solotentoonstelling van de kunstenaar Klaas Rommelaere. De expo, getiteld Dark Uncles, presenteert een indrukwekkende installatie bestaande uit enorme, geborduurde poppen en honden die in een stoet door de tentoonstelling bewegen, naast een laan met totempalen en een reeks geborduurde werken en wandtapijten. 

Kunst- en erfgoededucatie Mooss werkte voor Dark Uncles een educatief pakket op maat van kleuters uit.

Actieve rondleiding en creatieve workshop

De kleuters experimenteren in de workshop met wol en textiel. Ze gaan hun wereld tekenen en vertalen naar kleur. Ze maken een grote collage. Maar ze gaan ook bewegen zoals in een stoet, luisteren naar de verhalen en geluiden, voelen aan verschillende soorten textiel. Kortom, het wordt een fascinerende ontdekkingstocht.

PRAKTISCH

Prijs: € 2,5 per kleuter (begeleiders gratis)
Doelgroep: 2de en 3de kleuter (4-6 jaar)

De expo Dark Uncles loopt van zaterdag 3 oktober tot en met zondag 31 januari 2021. Het kleuteraanbod Dark Uncles kan geboekt worden van dinsdag tot en met vrijdag. U mag kiezen uit de voor- of namiddag: van 9.30 tot 11.30 OF 13.00 tot 15.00. Er kunnen maximaal 12 kinderen deelnemen aan een sessie. Let wel, er is de mogelijkheid tot 2 groepen per keer, indien de kinderen in dezelfde klasbubbel zitten.

Info en reservatie:
Hendrik Veuchelen
atelier@be-part.be
016 65 94 65