Online voorleesverhaaltje. Dolle pret, straks naar bed!

Tijdens de feesteditie van ERFGOEDDAG in het weekend van 24 en 25 april 2021

Worden bobijnen ’s nachts opgedraaid door een dansende ballerina? Hoe klinkt een Perzisch wiegeliedje? Wil je graag een DIY-mobiel boven je bed? Je oren en ogen worden geprikkeld tijdens een gezellig digitaal momentje. De ideale voorbereiding op de nacht die straks valt…  

Op maat van gezinnen met jonge kinderen (4-8 jaar). Snel inschrijven is de boodschap! Er kunnen maximum 10 gezinnen deelnemen. Zo houden we het knus. Enkele dagen op voorhand ontvang je een mailtje met alle praktische informatie. 

In samenwerking met: FMDO Kortrijk, bibliotheek Kortrijk en erfgoed zuidwest

Praktisch

  • Waar? Bij je thuis, met een Zoom-link. Op voorhand inschrijven is verplicht. Stuur een mail naar texture@kortrijk.be en we laten je spoedig weten of je bij de eerste tien gezinnen hoort. 
  • Wanneer? Zaterdag 24 april om 16 uur
  • Wat? Een fijn gezinsmoment met een fantasierijk verhaal, wiegeliedjes van over heel de wereld en een actief knutselmomentje. 
  • Voor wie? Voor gezinnen met kinderen tussen 4 en 8 jaar. Minimum één ouder is aanwezig tijdens het digitaal momentje.
  • Hoe lang duurt dat? Circa 45 minuten
  • Hoeveel kost dat? Het is gratis... niet twijfelen dus ;)

Stuur een mail naar Texture om je in te schrijven 

Online voorleesverhaaltje. Eerst dolle pret, straks pas naar bed!

Deze activiteit maakt deel uit van het programma van Erfgoeddag in Texture. Al twintig jaar maakt Erfgoeddag het rijke roerend en immaterieel erfgoed in Vlaanderen en Brussel zichtbaar en zet die op een originele en aantrekkelijke manier in de kijker. Dit jaar staat alles in het teken van het thema ‘De Nacht’.