Fashion kamp met Junior Argonauts

paasvakantie
maandag 1 april tot en met vrijdag 5 april 2024, 
09.00-16.00 uur

Is ‘wat trek ik aan vandaag?’ het eerste dat je ’s ochtends denkt? Vertelt jouw kleerkast wie je bent, en wil je graag anderen inspireren met jouw kijk op mode? Dan is ons fashion kamp absoluut iets voor jou! Samen met andere fashionista’s stamp je je eigen modelabel uit de grond aan de hand van duurzaam en ecologisch materiaal.

Het fashion kamp dat Junior Argonauts in museum Texture organiseert, is er voor alle creatieve jongens en meisjes van 12 tot 15 jaar met een passie voor mode en ondernemen. Een week lang gaan jullie aan de slag om een eigen collectie te ontwerpen. Jullie maken gebruik van tweedehands stoffen en overstock van toffe merken om een nieuwe kledinglijn op de markt te brengen met een eigen touch!

Fashion is natuurlijk vandaag veel meer dan kleren maken alleen. Experts uit de mode- en marketingwereld leren jullie ook hoe je een merk creëert en hoe je dat best in de markt zet. Want een boeiend verhaal vertellen, zowel online als in real life, is onmisbaar voor wie het vandaag wil maken in de mode-industrie.

 

Leeftijd: 12-15 jaar, maximum 20 deelnemers. Voorkennis is niet vereist. 
Prijs: € 150 (Wie een UiTpas zuidwest met kortingstarief heeft, betaalt € 30 voor dit vakantiekamp)

Dit paasvakantiekamp is voor iedereen met passie voor mode.
Vergeet niet om je eigen gevulde waterfles, picknick en tussendoortje mee te brengen.

 

Zeker zijn van een plaats? Sport Kortrijk opent de inschrijvingen op maandag 15 januari 2024, vanaf 19 uur.

online inschrijven voor fashion kamp met Junior Argonauts in Texture

Inschrijven voor onze vakantiekampen doe je bij voorkeur online. Ondervind je problemen bij het inschrijven? Check dan zeker de tips om snel aan de slag te gaan met de webshop op de website van stad Kortrijk. Je mag natuurlijk ook met ons contact opnemen. Stuur een mail naar texture@kortrijk.be of bel 056 27 74 70. We helpen je graag verder!  

Fashion kamp: creëer je eigen modelabel met Junior Argonauts in Texture