Met het gezin naar Texture

In het museum loop je doorheen drie 'kamers'. Elke kamer is zo opgevat dat het grote verhaal voor iedereen verstaanbaar is, maar dat je naar gelang je leeftijd of smaak kan kiezen waaraan je meer tijd besteedt. Zo maakt iedereen van het gezin zijn eigen parcours, maar beleef je samen een fijne uitstap. 

 

OP STAP MET STAF STEKEL

Museum Texture ontwikkelde het gezinspakket 'Op stap met Staf Stekel'. Dit parcours is absoluut een aanrader voor gezinnen met kinderen tussen 6 en 12 jaar! Met Staf Stekel is een bezoek aan Texture, museum van vlas en textiel, een echte belevenis en bovendien steken de kinderen al spelend heel wat op over de wondere wereld van het vlas!

In Texture wacht Staf Stekel de kinderen op! Hij woont in het museum, haalt allerlei fratsen uit en neemt hen mee op stap. Maak je dus klaar om te zoeken, te tekenen en te kleven. In de wereld van vlas, kant, textiel, machines en damast valt van alles te beleven. Als je met Staf Stekel op pad gaat doorheen Texture ontdek je een geheime code waarmee je een verrassing in de wacht sleept. Kinderen tot 12 jaar bezoeken Texture gratis, boekje+gadget Staf Stekel € 2,00.

Lees hier hoe Felix en Mirtha een bijzondere dag beleefden met Staf Stekel in Texture!