Gezinspakket Paradise (4+)

Kom met je gezin naar Paradise en ga zelf op ontdekking met ons gezinspakket! Spelenderwijs maken kinderen (4-12 jaar) kennis met de kunstwerken en worden ze uitgedaagd stil te staan bij de achterliggende thema’s. Want wat is dat nu ‘het’ paradijs? Filosoof Thomas More vroeg zich dit al af in 1516! Sindsdien dachten veel knappe koppen na over hoe zo’n plek eruit zou zien. Of bestaat Paradise alleen in onze fantasie en is het te mooi om waar te zijn?

Die vraag stelt Paradise Kortrijk zich. Het resultaat is een internationale triënnale die van 26 juni tot 24 oktober 2021 het hart van de stad inpalmt. Bezoek je Paradise met kinderen? Dit gezinspakket laat je kennismaken met 10 van onze werken (LET WEL, werk The Lovers van Jeremy Deller is voorlopig nog niet opgesteld in tuin Messeyne).

Neem een kijkje in de verborgen tuin van Stief DeSmet en laat de boom draaien! Ontdek het reilen en zeilen op het stuurloze schip van Joris Van de Moortel, laat wensen uitkomen bij Yoko Ono en dans door de installatie van William Forsythe!

 

26 juni tot en met 24 oktober 2021 | 10.00 tot 17.00 | € 5 (tas, regenboogpotlood, kleurpotloodjes en invulplan)

 

Doelgroep: +4, met begeleiding van de (groot)ouders.

 

Nog enkele praktische tips! 

  • We bieden dit gezinspakket aan in het Nederlands, Frans en Engels.
  • Dit gezinspakket is te koop in het infopunt Belfort, Kortrijk 1302 en Texture, museum van vlas en textiel.
  • Speel je dit gezinspakket in één ruk uit? Top! Wil je het liever opsplitsen? Dat kan! Je hoeft ook de volgorde van locaties niet van 1 tot en met 10 te volgen. Je start waar jij wil en in welke volgorde jij wil. 
  • Het volledige Paradise parcours is ongeveer 8 km. De buitenlocaties zijn permanent toegankelijk. Voor de museumlocaties (Kortrijk 1302, Paardenstallen en Museum Texture) moet gereserveerd worden. Reken ongeveer 30 minuten bezoektijd per museumlocatie en 15 min wandelen tussen deze locaties. Vergeet dus vooral niet om je tickets voor de indoor locaties op voorhand te boeken! 

 

Boek een ticket voor Paradise in Texture

Boek een ticket voor Paradise in Kortrijk 1302

Boek een ticket voor Paradise in de Paardenstallen