Het Kortrijks Kantatelier

Het Kortrijks Kantatelier heeft een aanbod op maat voor iedere cursist. Zo heeft het atelier naast de basiscursus waarbij je de kanttechniek leert, ook een ruim aanbod aan workshops die je verder laten verdiepen in de wereld van de kant. Het kantatelier focust zich hierbij zowel op klassieke als hedendaagse kant en de daarbij horende techniek.

In september 2022 laten we in het textielatelier van museum Texture de klossen opnieuw dansen. En we hopen jou daar te mogen verwelkomen. 

Wist je dat wie een cursus of workshop volgt, 10% korting krijgt op het kantklosmateriaal in de museumshop van Texture (garens, klosjes, kussens…)? Bovendien organiseren we in Texture nog tal van andere textielworkshops. Je vindt ons volledig aanbod in onze kalender

Wil je onze creatieve nieuwsbrief ontvangen, abonneer je dan zeker op onze nieuwsbrief voor makers! We sturen er eentje per seizoen uit! Ook nieuws uit het kantklosatelier nemen we hierin op.

Abonneer je hier op de nieuwsbrief voor makers!

De meest actuele informatie kan je vinden op deze website en op de sociale media kanalen van Texture, museum van vlas en textiel (Facebook, Twitter, Instagram).