Kerstballen breien in Texture

In de meest donkere wintermaand trekken wij resoluut de kaart van de gezelligheid. Met warme wolletjes, dampende thee of koffie en heel wat leuke babbels. Tijdens een gemoedelijke breisessie maken we samen onze eigen kerstballen. Leuk om mee te pronken in je kerstboom of om cadeau te geven tijdens de feestdagen. 

Wij voorzien breinaalden en wol (in rode tinten natuurlijk), alsook enkele modelletjes met verschillende moeilijkheidsgraad. Twee medewerkers helpen je graag op weg. Let wel, dit is geen klassieke les, maar een breisessie. We leren dus van elkaar. We vragen daarom dat je een basiskennis van handbreien in de vingers hebt. 

Zondag 5 december 2021 | 10.30 - 12.30 | € 5 (materialen inbegrepen, inclusief een gezellig kopje koffie of thee)

Doelgroep: 18+, maximum 12 deelnemers.
Deze workshop is voor iedereen met een passie voor textiel én kerstmis. Basiskennis van handbreien is vereist.

Zeker zijn van een plaats? Schrijf dan snel in!

Online inschrijven voor kerstballen breien

Ondervind je problemen bij het inschrijven? 
Mail naar texture@kortrijk.be of bel 056 27 74 70 en we helpen u graag verder.

Workshop kerstballen breien in museum Texture

Corona-maatregelen in Texture: Draag een mondmasker en dit vanaf de leeftijd van 10 jaar. We zorgen voor handgel, ontsmettingsspray en papieren servetten zodat iedereen de eigen zitplaats kan ontsmetten, zowel voor als na de les. We vragen om voor alles vooraf in te schrijven. Het beperken van het aantal deelnemers (crowd management) en het bijhouden van een aanwezigheidslijst (control tracing) zijn belangrijke maatregelen in de strijd tegen corona. We houden ook voortdurend de vinger aan de pols en sturen bij waar nodig. De meest actuele informatie kan je vinden op deze website en op de sociale media kanalen van Texture, museum van vlas en textiel (FacebookTwitterInstagram).