Groepsbezoek

Het blijft de topper in ons aanbod: een groepsbezoek aan het museum. In ons imposant vlasverzendhuis aan de oevers van de Leie nemen jullie niet alleen een duik in het verleden, jullie ontdekken er ook de actuele toepassingen van de vlasplant. Aan jou de keuze: met of zonder gids, met of zonder tussenstop in museumbistro Kaffee Damast. 

Zonder gids

Wil je graag op eigen houtje het museum verkennen? Dat kan. Je stelt een groep van minimum 15 personen samen en jullie genieten dan van het kortingstarief. Jullie betalen 6 euro per persoon, in plaats van 8 euro per persoon. Onze medewerkers staan klaar om jullie te ontvangen en wegwijs te maken doorheen het museum.

Reserveer online je groepsbezoek aan Texture

Met gids

Met een gids wordt een bezoek aan Texture nog leuker en interessanter. Telt jouw groep 15 of meer personen, dan genieten jullie van het kortingstarief van € 6 per persoon. Onze gids (€ 85) neemt maximum 25 personen op sleeptouw doorheen het museum. Samen duiken jullie in de verrassende wereld van het vlas en ontdek je een stukje West-Vlaamse geschiedenis. Warm aanbevolen! 

Reserveer online je groepsbezoek aan Texture

Klassiek groepsbezoek in Texture