Les Pommettes Du Chat

Zowel baby’s als jonge mama’s smelten voor de tedere knuffelcollectie van Les Pommettes Du Chat. Misschien is dit wel het ideale geboortegeschenk of verjaardagscadeau? Laat je charmeren door ‘Ernest & Ernestine’, door de ‘bouillottes lin’ of de 'poupée lin’. Dit is handgeweven poëzie!

Sophie Rohr Bigard is de vrouw achter Les Pommettes Du Chat, een baby- en kindermerk uit Frankrijk. Elke knuffel is volledig met de hand gemaakt en geborduurd. Bovendien maakt Sophie van elke creatie een hele kleine oplage. Je haalt dus een unieke knuffel in huis!

 

Bouillottes lin is een warmteknuffel voor de allerkleinsten. Plaats het kussen even in je magnetron of in de buurt van een kachel of radiator. Je baby zal genieten van de zachte en rustgevende hitte. Wist je dat een lijnzaadkussen zachter is dan een kersenpitkussen?

Afmetingen: 19 x 10 cm
Prijs op aanvraag

 

Poupée lin is een handgemaakte pop in linnen, katoen en tule. Elke pop heeft een eigen karakter. Sophie legt telkens andere accenten. Zo kiest ze de print van elk jurkje zorgvuldig uit. Elke pop zit in een zakje, met certificaat.

Afmetingen: 35 cm
Prijs op aanvraag

 

Ernest & Ernestine zijn kleine wezens die graag in wolken reizen. Je kan ze knuffelen of aan de muur bevestigen voor een zachte, poëtische decoratie.

Afmetingen: 4,5 cm (Ernest/Ernestine) + 19 x 15 cm (wolkje)
Prijs op aanvraag