Meesterlijke vlechttechnieken tijdens museumzondag in Texture

zondag 5 november 2023,
van 10.00 tot 17.00 uur

Onder de indruk van het werk van de finalisten van de BKRK-award #Vlechttechniek? Wil je er meteen zelf mee aan de slag? Tijdens deze masterclass leert de Nederlandse ontwerpster Esmé Hofman je de kneepjes van het vak.

Je maakt kennis met coiling en plaiting, twee van de hoofdvlechttechnieken, en ontdekt wat je er allemaal mee kan creëren. Zo ga je naar huis met een hoofd vol inspiratie en een pak tips & tricks om zelf volop verder mee te experimenteren.

Docent: Esmé Hofman
Prijs: € 75 (Wie een UiTPAS met kansentarief heeft, geniet van 80% korting op deze workshop)

Doelgroep: 16+, maximum 10 deelnemers.
Deze masterclass is voor iedereen die zich wel verdiepen in vlechttechnieken.

Zeker zijn van een plaats? Schrijf dan snel in! Graag inschrijven vóór 1 november 2023.

online inschrijven voor masterclass meesterlijke vlechttechnieken

Inschrijven voor onze workshops doe je bij voorkeur online. Ondervind je problemen bij het inschrijven? Check dan zeker de tips om snel aan de slag te gaan met de webshop op de website van stad Kortrijk. Je mag natuurlijk ook met ons contact opnemen. Stuur een mail naar texture@kortrijk.be of bel 056 27 74 70. We helpen je graag verder!  

meesterlijke vlechttechnieken met Esmé Hofman

 

Wist-je-vlasje: Elke eerste zondag van de maand is museumzondag in Texture. Dit betekent dat je die dag het museum gratis kan bezoeken... maar er is méér! Op museumzondag kan je ook proeven van onze museumwerking, in de vorm van een workshop, een performance, een installatie, enzovoort. Kortom, museumzondag in Texture is gegarandeerd een belevenis!