Texture doet mee met MUSEUMPAS

MuseumPASSmusées is de sleutel tot maar liefst 200 Belgische musea. De museumpas biedt aan inwoners in België een jaar toegang tot de deelnemende musea en hun schitterende collecties en tijdelijke tentoonstellingen. Ook Texture doet mee! Met deze pas heb je onbeperkt toegang tot onze permanente collecties én tijdelijke tentoonstellingen. 

Wist je al dat je met je museumpas profiteert van allerlei extra voordelen? Ook bij ons in Texture is het cadeautjestijd. Op vertoon van je pas krijg je 10% korting bij aankoop in de museumshop. Nog tot 31.12.2022.

Koop de museumpas voor jezelf of doe hem cadeau. Dit kan aan de balie van Texture of simpelweg online. Betaal één keer € 59 en bezoek een jaar lang alle deelnemende Belgische musea. Wanneer je wil en zo vaak je wil. Waar wacht je nog op? 

BESTEL ONLINE JE MUSEUMPAS

Het project museumPASSmusées is een samenwerkingsverband tussen de musea in Vlaanderen, Wallonië en Brussel.
Voor een volledig overzicht van alle deelnemende musea kan je terecht op de site van museumPASSmusées 


De museumpas is er voor iedereen. Museumliefhebbers met een kansenstatuut kunnen de pas kopen voor € 12 aan de balie van Texture.
Het opzet van de museumpas is tweeledig. Enerzijds de zichtbaarheid van de musea verhogen, anderzijds de drempel tot cultuur verlagen.