Museumpret! Met een boek in bed!

*** UPDATE: Ook Texture neemt haar verantwoordelijkheid in het tegengaan van de verspreiding van het coronavirus en schort alle activiteiten in het kader van Erfgoeddag op. Dank voor je begrip. ***

 

Voorlees- of vertelactiviteit 

In samenwerking met Centrale Bibliotheek Kortrijk

 

Het schemert. De nacht valt. Genoeg geravot voor vandaag. Tijd om te snoezelen, tijd voor een verhaaltje. Trek je pyjama aan en kom naar Texture. Wij toveren het museum om in het slaapnest van je dromen. Een zee van linnen en bergen kussens. Een ideale setting voor verhalen voor het slapengaan. Ook je favoriete knuffel is welkom op zaterdag 25 april.

Kleuters van 3 tot 5 jaar verwelkomen we graag van 17.00 tot 17.30.
Kinderen van 6 tot 9 jaar zijn van harte welkom tussen 17.45 tot 18.15.

 

Zaterdag 25 april 2020 | 17.00 tot 17.30 EN 17.45 tot 18.15 | gratis

 

LET WEL! De plaatsen zijn beperkt tot 15 kinderen per sessie. Zo houden we het voorleesmoment op en top gezellig. Inschrijven doe je via texture@kortrijk.be. Vermeld duidelijk in je mail de leeftijd van je kinderen en bij welke sessie ze willen aansluiten. 

IK STUUR EEN MAIL OM IN TE SCHRIJVEN

 

Erfgoeddag, het jaarlijkse hoogtepunt voor cultureel erfgoed, viert dit jaar zijn 20ste verjaardag. Speciaal voor deze feesteditie draagt Erfgoeddag als thema DE NACHT. Want de nacht betovert en staat synoniem voor verbeelding. Er valt tijdens het hele weekend iets te beleven!