Paaskriebels in Texture

De tickets voor Krokuskriebels in Texture vlogen afgelopen krokusvakantie de deur uit. Daarom hernemen we dit succesvolle pakket in de paasvakantie, onder de toepasselijke noemer: PAASKRIEBELS. En alsof dit nog geen voldoende goed nieuws is... we bieden het pakket gratis aan. Ook in Kortrijk 1302 kan je gratis het gezinspakket Paaskriebels spelen. Zo sla jij deze paasvakantie in Kortrijk twee vliegen in één klap. Dit alles op maat van gezinnen met kinderen tussen de leeftijd van 4 en 10 jaar. Graag samen speuren is de enige vereiste... 

 

Het spel: Dobbel je een weg door het vlas!

We sturen je in Texture met een dobbelsteen op pad. Wat is de kans...? Werp de dobbelsteen en laat je verrassen! Samen met je familie los je vragen op en je fantaseert over de collectie. Het spel voert je op een speelse manier doorheen de museumopstelling. Je dobbelt je een weg door het vlas. Het wordt een uitermate leuk bezoek en je kijkt gegarandeerd nooit meer op dezelfde manier naar een museum. Daar kan(s) je op rekenen! 

 

zaterdag 3 april tot en met zondag 18 april 2021 (uitgezonderd op maandag) 
telkens van 10 tot 17 uur
gratis

 

LET WEL! De coronamaatregelen gelden nog steeds! We vragen om op voorhand een museumticket te boeken en je aan je tijdslot te houden. Dankjewel! Geniet van je bezoek! 

Boek HIER je gratis museumticket en speel Paaskriebels in Texture

Ondervind je problemen bij het boeken van een ticket?
Mail naar texture@kortrijk.be of bel 056 27 74 70 en we helpen u graag verder.

Krokuskriebels in Texture