SERVETTEN VAN TAFELGEESTEN

Tikte jij bij de opening van Texture één van de 82 exemplaren van het exclusief damasten tafelkleed ‘Tafelgeesten’ op de kop? Dan was jij één van de gelukkigen. Dit uniek tafelkleed, genummerd, gesigneerd en in een beperkte oplage van 82 stuks geproduceerd door het Kortrijkse bedrijf Verilin, was in een wip de deur uit. Een bewijs dat er een reële interesse bestaat voor regionale producten van topkwaliteit! Niemand minder dan de kunstenaar Wim Opbrouck tekende hiervoor het ontwerp. 

Om tegemoet te komen aan de vraag van nog andere geïnteresseerde kopers, zocht Texture naar een vervolg op het succesverhaal van het tafelkleed ‘Tafelgeesten’. Het werden de exclusieve servetten van ‘Tafelgeesten', verknipte versies van het originele tafelontwerp. Als alle tafelgasten hun servetten aan elkaar puzzelen, kunnen ze het tafelkleed weer tevoorschijn toveren. 

Afmetingen: ? x ? cm
Prijs: € 130 (vier servetten in een luxueuze Tafelgeestdoos)

TIP
De servetten van 'Tafelgeesten' passen uitstekend bij een mooi effen wit tafellaken van Verilin. In de Textureshop kan je een voorbeeld zien. Het tafelkleed is verkrijgbaar in drie verschillende afmetingen. Je kan het gewenste formaat bestellen bij de balie van Texture, via texture@kortrijk.be of telefonisch op 056 27 74 70. Contante betaling of bankkaart bij bestelling. Het tafelkleed is binnen de week beschikbaar en af te halen bij de museumbalie.

160 x 260cm : € 236
170 x 300cm : € 268
170 x 350cm : € 350