Studio Texture

Studio Texture is de plek in het museum waar je zelf aan de slag kan met textiele technieken en zachte materialen. Waar we vakmanschap van gisteren en vandaag doorgeven en als inspiratie gebruiken voor toepassingen en materialen morgen. Van vezelspinnen tot vlascomposiet.

Laat je inspireren door onze workshops en masterclasses, ontmoet andere makers en ga aan de slag met onze tools en materialen. Zo bouwen we aan een open en gedeelde werkplaats voor zowel professionals als liefhebbers, met tijd en ruimte voor duurzame, nieuwsgierige en toekomstgerichte experimenten.

Word deel van onze community van textielliefhebbers en makers en breng jouw ideeën tot leven in Studio Texture. Samen geven we de toekomst van textiel vorm.

Blader online in ons magazine Studio Texture #2

We hebben het lente en zomerprogramma van 2024 voor jou in een magazine gebundeld. Haal jouw exemplaar op in Texture of in één van onze distributiepunten! Of doorblader ze online. 

Doorblader HIER de tweede editie van magazine Studio Texture

Schrijf je in op de Makersnieuwsbrief van Studio Texture

Vier keer per jaar sturen we een digitale nieuwsbrief uit met alle nieuws voor makers: workshops, ateliernieuws, creaties, projecten en zoveel meer. Mis niets van Studio Texture en schrijf je hier in!

Abonneer je hier op de nieuwsbrief voor makers!