Tuftopia met Alfhild Külper

zaterdag 4 mei 2024,
van 10.00 tot 17.00 uur

Ben je helemaal gewonnen voor het tuften en wil je de grenzen van materiaal en techniek verder onderzoeken? Tijdens deze masterclass neemt kunstenaar en ontwerper Alfhild Külper je mee in haar wondere wereld van zachte tapijten en wollige wezens.

Samen met haar mix je technieken en materialen om gelaagdheid, reliëf en textuur in je werk te brengen. Je gaat aan de slag met tuften en verschillende handmatige technieken om het vlak van je tapijt helemaal open te breken.

Voor deze masterclass moet je de basis van het tuften onder de knie hebben. We voorzien het nodige werkmateriaal (kader, tools, gronddoek) en verschillende materialen om mee te experimenteren, maar breng zeker ook draden en stoffen naar eigen voorkeur mee om te verwerken. Na inschrijving en ruim voor de workshop ontvang je nog een definitieve materiaallijst en verdere informatie.

Docent: Alfhild Külper, ontwerper en kunstenaar
Prijs: € 240 (wie een UiTPAS zuidwest met kortingstarief heeft, betaalt € 48)

Doelgroep: 16+, maximum 10 deelnemers
Deze masterclass is voor iedereen die door het tuften gebeten is én zich hierin verder wil verdiepen!

Taal: Engels

Zeker zijn van een plaats? Schrijf dan snel in! Graag inschrijven vóór 1 mei 2024.

online inschrijven voor de masterclass tuftopia

Inschrijven voor onze workshops doe je bij voorkeur online. Ondervind je problemen bij het inschrijven? Check dan zeker de tips om snel aan de slag te gaan met de webshop op de website van stad Kortrijk. Je mag natuurlijk ook met ons contact opnemen. Stuur een mail naar texture@kortrijk.be of bel 056 27 74 70. We helpen je graag verder!

masterclass Tuftopia met Alfhild Külper