Fashion kamp: creëer je eigen modelabel

Is ‘wat trek ik aan vandaag?’ het eerste dat je ’s ochtends denkt? Vertelt jouw kleerkast wie je bent, en wil je graag anderen inspireren met jouw kijk op mode? Dan is ons Fashion kamp absoluut iets voor jou! Samen met andere fashionista’s stamp je je eigen modelabel uit de grond aan de hand van duurzaam en ecologisch materiaal.

Het Fashion kamp dat Junior Argonauts organiseert, is er voor alle creatieve jongens en meisjes van 12 tot 15 jaar met een passie voor mode en ondernemen. Een week lang gaan jullie aan de slag om een eigen collectie te ontwerpen. Jullie maken gebruik van tweedehands stoffen en overstock van toffe merken om een nieuwe kledinglijn op de markt te brengen met een eigen touch!

Fashion is natuurlijk vandaag veel meer dan kleren maken alleen. Experts uit de mode- en marketingwereld leren jullie ook hoe je een merk creëert en hoe je dat best in de markt zet. Want een boeiend verhaal vertellen, zowel online als in real life, is onmisbaar voor wie het vandaag wil maken in de mode-industrie.

 

Maandag 15 augustus tot en met vrijdag 19 augustus 2022 | 09.00 - 16.00 | € 150

Doelgroep: 12 - 15 jaar, een ideaal zomerkamp voor fashionista's, maximum 20 deelnemers

 

Dit zomerkamp is voor iedereen met passie voor mode. Voorkennis is niet vereist. Je kan bij dit zomerkamp gebruik maken van de opvang in JC Tranzit tussen 8.00 en 9.00 EN tussen 16.00 en 17.30 (behalve op maandag 15 augustus). Onder begeleiding stap je van JC Tranzit naar Texture en omgekeerd. Vergeet niet om je eigen gevulde waterfles, picknick en tussendoortje mee te brengen.

 

Zeker zijn van een plaats? Inschrijven kan vanaf 24 januari 2022 vanaf 19.00.

online inschrijven

Ondervind je problemen bij het inschrijven?
Mail naar texture@kortrijk.be of bel 056 27 74 70 en we helpen je graag verder.