Fashion kamp: creëer je eigen modelabel

Is ‘wat trek ik aan vandaag?’ het eerste dat je ’s ochtends denkt? Vertelt jouw kleerkast wie je bent, en wil je graag anderen inspireren met jouw kijk op mode? Dan is ons fashion kamp absoluut iets voor jou! Samen met andere fashionista’s stamp je je eigen modelabel uit de grond aan de hand van duurzaam en ecologisch materiaal.

Het fashion kamp dat Junior Argonauts in museum Texture organiseert, is er voor alle creatieve jongens en meisjes van 12 tot 15 jaar met een passie voor mode en ondernemen. Een week lang gaan jullie aan de slag om een eigen collectie te ontwerpen. Jullie maken gebruik van tweedehands stoffen en overstock van toffe merken om een nieuwe kledinglijn op de markt te brengen met een eigen touch!

Fashion is natuurlijk vandaag veel meer dan kleren maken alleen. Experts uit de mode- en marketingwereld leren jullie ook hoe je een merk creëert en hoe je dat best in de markt zet. Want een boeiend verhaal vertellen, zowel online als in real life, is onmisbaar voor wie het vandaag wil maken in de mode-industrie.

 

Maandag 3 april tot en met vrijdag 7 april 2023 | 09.00 - 16.00 | € 150

Doelgroep: 12 - 15 jaar, een ideaal paasvakantiekamp voor fashionista's, maximum 20 deelnemers

 

Dit paasvakantiekamp is voor iedereen met passie voor mode. Voorkennis is niet vereist. Vergeet niet om je eigen gevulde waterfles, picknick en tussendoortje mee te brengen.

Junior Argonauts organiseert vakantiekampen voor iedereen... ook voor degene die zo vaak uit de boot vallen. In samenwerking met de Vlaamse overheid bieden ze gratis kampen aan voor jongeren die leven in socio-economische kwetsbare omstandigheden. Ook voor dit fashion kamp hebben we plek voor deze jongeren. Beveel ons aan, stuur onze contactgegevens door, of neem zelf contact met ons op zodat wij de jongeren bereiken die hier het meest baat bij hebben.

 

Zeker zijn van een plaats? Inschrijven kan vanaf 16 januari 2023 vanaf 19.00.

online inschrijven voor fashion kamp met Junior Argonauts in Texture

Inschrijven voor onze vakantiekampen doe je bij voorkeur online. Ondervind je problemen bij het inschrijven? Check dan zeker de tips om snel aan de slag te gaan met de webshop op de website van stad Kortrijk. Je mag natuurlijk ook met ons contact opnemen. Stuur een mail naar texture@kortrijk.be of bel 056 27 74 70. We helpen je graag verder!