WONDER Kortrijk Creativity Festival in Texture

donderdag 19 oktober tot en met zondag 5 november 2023

Dit najaar strijkt WONDER voor de vierde keer in Kortrijk neer. Dit stadsfestival kleurt buiten de lijntjes en trekt je blik op de toekomst helemaal open. Je maakt er kennis met producten en concepten van een nieuwe generatie denkers en doeners. Ze zetten hun tanden in de maatschappelijke uitdagingen van morgen en buigen die om tot originele oplossingen. Laat je verrassen door een staalkaart van hedendaags creatief design.

Tijdens WONDER 2023 toont Texture de diversiteit van hedendaags ontwerp met een selectie van FOR THE NOW en laten we je de brede waaier aan mogelijkheden van hedendaags vlechtwerk zien en ervaren. Gratis toegang.

FOR THE NOW

Wil je graag helemaal mee zijn met de Belgische designscene? Met FOR THE NOW maak je in één gebalde expo kennis met het aanstormend talent en het nieuwste van het nieuwste van hedendaags design. ‘The Best of’, zeg maar, van wat we in België te bieden hebben. En dat allemaal bij ons, in Texture.

BKRK-award #Vlechttechniek

Met de BKRK-award gaan Bokrijk en VAKlab elk jaar op zoek naar de innovatieve ondernemende vakmens van morgen. Dit jaar staat de award helemaal in het teken van hedendaagse vlechttechnieken. In Texture stellen we het werk van de drie finalisten graag in primeur aan je voor. Op donderdagavond 19 oktober vertellen zij je tijdens een panelgesprek bovendien alles over hun proces en werk.

Ga naar de website van WONDER en ontdek alle exposities, installaties en events