Workshop Afrikaanse stoffen

Maak je eigen scrunchie, strikje of bandana!

Elke eerste zondag van de maand opent museum Texture gratis de deuren voor het publiek. En om het nieuwe jaar extra feestelijk in te zetten ben je op zondag 5 januari tussen 14.00 en 17.00 welkom in ons textielatelier. Wij voorzien kleurrijke Afrikaanse waxstoffen en samen gaan we aan de slag. Onder begeleiding maak je zo je eigen scrunchie, strikje of bandana. Een gratis textielworkshop om instant vrolijk van te worden. In een half uur maak je een zonnige creatie! Om 16.30 starten de laatste deelnemers. Drop in, drop out. Tot dan?!

TIP: Combineer de workshop met een bezoek aan de tentoonstelling Textiel in Verzet. Misschien inspireert de Afrikaanse kamer jou wel?

 

Iedereen welkom! Je hoeft niet vooraf te reserveren.

 

5 januari 2020 | 14.00 tot 17.00 | GRATIS
Deze workshop is voor iedereen met een hart voor DIY. Voorkennis is niet vereist. Enige handigheid is een pluspunt. 

Deze workshop kadert binnen het publieksprogramma van Textiel in Verzet, een eigenzinnige tentoonstelling i.s.m. journaliste Samira Bendadi en fotografe Mashid Mohadjerin. Een bijzondere samenwerking van Texture met MoMu Antwerpen. Wie de verhalen en foto's van het duo wil bezichtigen, kan tot 16 februari 2020 terecht in Texture, Kortrijk. Daarna verhuist de tentoonstelling naar Kunsthal Extra City in Antwerpen (21.03 - 19.04.2020).