Vlinderstrikjes maken: gestikt en gestrikt!

Een unieke vader-zoon workshop

Hoe je een man moet strikken? Dat blijft een goed bewaard geheim. Hoe je een man een strik kan leren maken? Dat ontdek je in het textielatelier van Texture op zaterdag 12 juni tijdens een unieke vader-zoon workshop. Ja, je leest het goed. Een textielworkshop uitsluitend en alleen voor grote en kleine mannen. Samen een kleur kiezen, samen knippen en naaien, samen een linnen strik maken. Eén op maat van papa, één op maat van papa’s oogappel. Kortom, samen een superleuke namiddag beleven. En geen zorgen, je wordt niet aan je lot overgelaten. Er is ruim voldoende begeleiding. En daarna mogen vader en zoon, zo trots als een pauw, hun creaties showen! Want twinning is winning! Ja, deze mannen mogen gezien worden in hun matching outfits. 

Docent

Margot Boon is de drijvende kracht achter Boetiek Boon. Boetiek Boon staat voor handgemaakt in Kortrijk, met een ecologisch en duurzaam uitgangspunt. Alles wordt op bestelling gemaakt en je kiest zelf de stoffen, de kleuren en de maten. Ze staat steeds open voor nieuwe projecten of ideeën zoals voor een workshop linnen vlinderstrikjes maken voor groot en klein in museum Texture.

 

Zaterdag 12 juni 2021 | 13.00 tot 16.30 | € 50 (duoticket vader/zoon)
Kansentarief met UiTPAS: € 10 (duoticket vader/zoon)

Doelgroep: 8+, maximum 4 duo’s.
Deze workshop is voor papa's en hun zoon die op zoek zijn naar originele quality time. Voorkennis niet vereist.

We organiseren deze workshop op een veilige manier en zorgen dat er tussen elk duo minstens anderhalve meter afstand is. We vragen dat iedereen, vanaf 10+, een mondmasker draagt. 

 

Zeker zijn van een plaats? Schrijf dan snel in!

TIP: Vink in de webshop beide deelnemers aan, zowel papa als zoon. Bij het afrekenen betaal je € 50, namelijk € 25 voor papa en € 25 voor de zoon. 

online inschrijven voor deze vader-zoon workshop strikjes maken

Vlinderstrikjes maken in Texture

In tijden van corona adviseren we deelnemers die tot een risicogroep behoren, om zich niet in te schrijven. Draag een mondmasker en houd anderhalve meter afstand van elkaar. We zorgen voor handgel, ontsmettingsspray en papieren servetten zodat iedereen de eigen zitplaats kan ontsmetten, zowel voor als na de les. We vragen om voor alles vooraf in te schrijven. Het beperken van het aantal deelnemers (crowd management) en het bijhouden van een aanwezigheidslijst (control tracing) zijn belangrijke maatregelen in de strijd tegen corona. We houden ook voortdurend de vinger aan de pols en sturen bij waar nodig. De meest actuele informatie kan je vinden op deze website en op de sociale media kanalen van Texture, museum van vlas en textiel (Facebook, Twitter, Instagram).