XXL breien chunky plaid (18+)

Tijdens deze workshop leer je met je armen breien! Ja hoor, je leest het goed! Met je armen! Train die armspieren maar goed op voorhand. En geen zorgen. Nog nooit gebreid? Ook geen probleem. Met de juiste tips en trics krijg je dit supersnel onder de knie. Op het einde van de workshop heb je een afgewerkt product in handen: een plaid van circa 120 cm op 150 cm. Iedereen zal je chunky plaid bewonderen. XXL breien is dan ook helemaal hot en supermooi! 

De 3 kilo (ja, ook dit lees je goed!) lontwol die je in deze workshop gebuikt is mulesing-free, heeft het Ökotex-100 certificaat en draagt een EU Ecolabel. De wol werd geselecteerd volgens kwaliteit, milieu en uitzicht. Een volledige productie met respect voor milieu, het schaap en de producent. Super toch!  

Je kan kiezen tussen volgende kleuren:

- natuur (crèmekleurige zuivere merinowol) 
- greige
antraciet (noorse blend)
- lichtgrijs

OF

- gekleurde wol (+20 euro)

BELANGRIJK: Geef minimum 2 weken op voorhand je kleurkeuze door aan texture@kortrijk.be. Zo kan Danièle alles tijdig voorbereiden. 

Docent

Danièle Seynhaeve is leerkracht schilderen, alsook decoratie, kleur- en interieurconsulente. Al bijna 3 jaar is zij de drijvende kracht achter LAB152 in Izegem waar ze tal van creatieve en experimentele workshops organiseert. Danièle gaat er prat op dat iedereen met een mooi eindresultaat naar huis gaat, en idem dito met een goed gevoel!  

 

Zaterdag 2 oktober 2021 | 10.00 tot 12.30 | € 80 (wens je geverfde wol, dan komt er 20 euro bij. Deze 20 euro betaal je cash aan Danièle bij aanvang van de workshop.) 

Doelgroep: 18+, maximum 8 deelnemers.
Deze workshop is voor iedereen met een passie voor textiel. Voorkennis van machinaal of handbreien is niet vereist, maar is natuurlijk wel handig. 

 

Zeker zijn van een plaats? Mail naar texture@kortrijk.be en laat je op de wachtlijst zetten. Vermeld in jouw mail welke workshop jou interesseert en bezorg ons je persoonsgegevens zoals jouw naam en voornaam, jouw volledige adresgegevens en je geboortedatum. Van zodra we meer zekerheid hebben over het al dan niet doorgaan van de workshops, ontvang je van ons een mailtje. We vragen dan of je nog steeds geïnteresseerd bent en vragen je pas dan om te betalen. Je op de wachtlijst zetten, kost dus niks... we vragen enkel dat je echt interesse hebt in die workshop en dat je je dus niet zomaar op die lijst laat plaatsen.  

Stuur een mail naar Texture en laat je op de wachtlijst plaatsen

Overzicht van natuurlijke kleuren voor XXL breien chunky plaid

Kleurkaart XXL breien chunky plaidKleurkaart XXL breien chunky plaid

In tijden van corona adviseren we deelnemers die tot een risicogroep behoren, om zich niet in te schrijven. Draag een mondmasker en houd anderhalve meter afstand van elkaar. We zorgen voor handgel, ontsmettingsspray en papieren servetten zodat iedereen de eigen zitplaats kan ontsmetten, zowel voor als na de les. We vragen om voor alles vooraf in te schrijven. Het beperken van het aantal deelnemers (crowd management) en het bijhouden van een aanwezigheidslijst (control tracing) zijn belangrijke maatregelen in de strijd tegen corona. We houden ook voortdurend de vinger aan de pols en sturen bij waar nodig. De meest actuele informatie kan je vinden op deze website en op de sociale media kanalen van Texture, museum van vlas en textiel (Facebook, Twitter, Instagram). 

XXL breien chunky plaid met Danièle van LAB152