Fashionkamp: creëer je eigen modelabel

Is ‘wat trek ik aan vandaag?’ het eerste dat je ’s ochtends denkt? Vertelt jouw kleerkast wie je bent, en wil je graag anderen inspireren met jouw kijk op mode? Dan is ons Fashion-kamp absoluut iets voor jou! Samen met andere fashionista’s stamp je je eigen modelabel uit de grond aan de hand van duurzaam en ecologisch materiaal.

Het Fashion-kamp dat Junior Argonauts organiseert, is er voor alle creatieve jongens en meisjes van 12 tot 18 jaar met een passie voor mode. Een week lang gaan jullie aan de slag om een eigen collectie te ontwerpen. Jullie maken gebruik van tweedehands stoffen en overstock van toffe merken om een nieuwe kledinglijn op de markt te brengen met jouw eigen touch! 

 

Maandag 12 juli tot en met vrijdag 16 juli 2021 | 09.00 - 16.00 | € 150

Kansentarief met UiTPAS: € 30

 

Doelgroep: 12 - 18 jaar, een ideaal zomerkamp voor fashionista's, maximum 10 deelnemers

 

Dit zomerkamp is voor iedereen met passie voor mode. Voorkennis is niet vereist. Je kan bij dit zomerkamp gebruik maken van de opvang in JC Tranzit tussen 8.00 en 9.00 EN tussen 16.00 en 17.30. Onder begeleiding stap je van JC Tranzit naar Texture en omgekeerd. Vergeet niet om je eigen gevulde waterfles, picknick en tussendoortje mee te brengen.

 

Zeker zijn van een plaats? Inschrijven kan vanaf 1 februari 2021 vanaf 19.00.

online inschrijven

Ondervind je problemen bij het inschrijven?
Mail naar texture@kortrijk.be of bel 056 27 74 70 en we helpen u graag verder.

 

P.S. Kan je helaas niet deelnemen aan het kamp in Kortrijk en heb je zin om een week te overnachten in het bruisende Antwerpen of Gent tijdens het kamp? Neem dan een kijkje op de site van Junior Argonauts en ontdek hun internaatskampen!