SERVETTEN VAN TAFELGEESTEN

Bij de opening van Texture was je misschien één van de gelukkigen die een exemplaar van het exclusief damasten tafelkleed ‘Tafelgeesten’ kon kopen. Dit tafelkleed was een uniek product dat genummerd, gesigneerd en maar in een beperkte oplage van 82 stuks geproduceerd werd door het Kortrijkse bedrijf Verilin. Niemand minder dan de kunstenaar Wim Opbrouck tekende hiervoor het ontwerp. De 82 damasten waren in een wip de deur uit. Een bewijs dat er een reële interesse bestaat voor regionale producten van topkwaliteit!

DAMAST SERVETTEN ‘TAFELGEESTEN’.

Om tegemoet te komen aan de vraag van de vele geïnteresseerden naar damast producten, zocht Texture naar een vervolg op het succesverhaal van het tafelkleed ‘Tafelgeesten’. Daarom zijn er nu de exclusieve ‘Tafelgeestservetten’, verknipte versies van het originele tafelontwerp.  Als alle tafelgasten aan het puzzelen slaan met hun servetten, kunnen ze het tafelkleed weer tevoorschijn toveren! De servetten zijn te koop in setjes van 4 in een luxueuze Tafelgeestdoos: € 130 .

TIP
De Tafelgeestservetten passen uitstekend bij een mooi effen tafellaken (Verilin). In de Textureshop kan je een voorbeeld zien. Het tafelkleed is te verkrijgen in drie verschillende afmetingen:
160x260cm : € 236,00
170x300cm : € 268,00  
170x350cm : € 350,00

Je kan het gewenste formaat bestellen bij de balie van Texture - 056 27 74 70 of via texture@kortrijk.be. Contante betaling of bankkaart bij bestelling. Het tafelkleed is binnen de week beschikbaar en af te halen bij de museumbalie.