Ontdek de 360° virtual tour van Dark Uncles

Wil je gezellig van thuis uit de expo Dark Uncles bezoeken? Dat kan, met de 360° virtual tour van Dark Uncles. Je wandelt langsheen de levensgrote geborduurde poppen en pilaren en staat stil bij de portretten en de diverse wandtapijten. Kortom, je proeft virtueel van het handwerk van kunstenaar Klaas Rommelaere en zijn madammen. En dit allemaal dankzij deze 360° virtual tour. LET WEL! Lees eerst onze praktische tips vooraleer je de virtuele wereld van Dark Uncles induikt! Geniet ervan!

Duik in de 360° virtual tour van Dark Uncles

TIP 1

Je ziet blauwe, groene, rode en gele bolletjes in de zaal opduiken. Elke kleur heeft een betekenis. Als je linksboven klikt, zie je de vier kleuren en wat erbij hoort. Zo geven de blauwe bolletjes extra uitleg bij de kunstwerken, zoals de titel van het werk, het materiaal en de afmetingen. De groene bolletjes bevatten videofragmenten. De kunstenaar Klaas Rommelaere neemt je mee doorheen de expo en staat zo samen met jou even stil bij enkele werken. De rest kan je dan op eigen houtje ontdekken. De rode bolletjes maken deel uit van het gezinsparcours. Wie graag met zijn of haar kinderen (4 - 12 jaar) thuis aan de slag gaat met ons gratis doe-boekje, stuurt een mail naar texture@kortrijk.be. Je ontvangt dan met de post zowel ons doe-boekje, alsook een leuke knutselactiviteit. De titels in het doe-boekje komen overeen met deze in de 360° virtual tour. Je volgt dus het parcours en zo beleef je samen een museumactiviteit in eigen huis. Tot slot zijn er de gele bolletjes. Dat zijn leuke extra's. Die moet je zeker ontdekken...

TIP 2

Vind je al die kleurrijke bolletjes storend? Je kan ze links onderaan afvinken. De navigation pucks blijf je zien. Op die manier kan je makkelijk en intuïtief bewegen doorheen de expo. Je kan trouwens ook de tour op je volledig scherm bekijken door onderaan rechts het icoontje van fullscreen aan te klikken. Als je er nogmaals op klikt, keer je terug naar de oorspronkelijke schermgrootte.

TIP 3

We raden aan om de virtual tour op je computer of laptop te doorlopen. Door te scrollen en te klikken op de muis kan je optimaal van de details genieten. Wil je de tour op je tablet of GSM bekijken? Dat kan zeker ook.