Fashion kamp met Junior Argonauts in Texture

Kalender
Fashion kamp

01 apr 2024 > 05 apr 2024

Fashion kamp

vakantiekamp mode in Studio Texture

Is ‘Wat trek ik aan vandaag?’ de eerste vraag die 's morgens in jouw hoofd opkomt? Vertelt jouw kleerkast wie je bent en wil je graag anderen inspireren met jouw kijk op mode? Dan is dit fashion kamp met Junior Argonauts iets voor jou! Een week lang ga je samen met andere fashionista's aan de slag om jullie eigen modecollectie te ontwerpen op basis van tweedehands stoffen en overstock van toffe merken.

Maar fashion is natuurlijk zoveel meer dan kleren ontwerpen. Experts uit de mode- en marketingwereld leren je ook hoe je een merk creëert en hoe je dat best in de markt zet. Want een boeiend verhaal vertellen, zowel online als in real life, is onmisbaar voor wie het vandaag wil maken in de mode-industrie. 

PRAKTISCHE INFO

  • Docent: Junior Argonauts 
  • Voor wie: 12 tot 15 jaar, creatief en enthousiast om zelf iets moois te creëren
  • Wanneer: maandag 1 april tot en met vrijdag 5 april 2024, telkens van 9 tot 16 uur
  • Waar: Texture, Noordstraat 28, Kortrijk
  • Prijs: € 150 (UiTPAS zuidwest met kortingstarief € 30). Je brengt zelf je eigen gevulde waterfles, picknick en tussendoortje mee.

    Boek je ticket

    Lukt online boeken niet? Check dan eerst de tips om snel aan de slag te gaan met de webshop op de website van stad Kortrijk. Je mag natuurlijk ook met ons contact opnemen. We helpen je graag verder via texture@kortrijk.be of 056 27 74 70 van dinsdag tot en met zondag tussen 10 en 17 uur.