Week van de Belgische Musea in Texture

Nieuws
Week van de Belgische musea

06 mei 2024

Week van de Belgische Musea

Extra veel museumliefde van 18 tot en met 26 mei 2024

Op 18 mei vieren we onze favoriete dag van het jaar: International Museum Day. Maar omdat één dag lang niet genoeg is, lanceert museumPASSmusées op 18 mei een nieuwe editie van de Week van de Belgische musea: een week vol bruisende activiteiten én natuurlijk zijn museumpassers ook in Texture van harte welkom!

Hoe vieren museumpassers in Texture de Week van de Belgische Musea?

 1. ENTREE VOOR TWEE OP 18 MEI

  Op zaterdag 18 mei start de Week van de Belgische Musea. Wie een museumpas heeft, kan op die dag gratis iemand meenemen! Allen naar Texture! 

  Zo werkt dat

 2. GRATIS INSTAPRONDLEIDING OP 19 MEI

  Voor de Week van de Belgische Musea verwent Texture de museumpassers met een gratis instaprondleiding! Sluit op zondag 19 mei om 11 uur aan bij een vlas-tastische gidsbeurt. Een enthousiaste vlaskenner neemt je anderhalf uur mee in het vlasverhaal. Let wel, plaatsen zijn beperkt! We geven 30 museumpassers de kans om deze rondleiding volledig gratis mee te volgen. We vragen om op voorhand te registeren! 

  Past zondag 19 mei niet in je agenda? Geen zorgen, je kan elke derde zondag van de maand aansluiten bij een instaprondleiding. Museumpassers bezoeken gratis het museum en betalen enkel € 3 voor onze gids.

  ik schrijf me in

 3. EXTRA VOORDEEL

  Op vertoon van je museumpas ontvang je aan onze balie een lijnzaadpotlood, gemaakt uit duurzaam hout. Wanneer je uitgeschreven bent, steek je het restje in de aarde... en er komt op magische wijze rood vlas uit de rood! Dit extra voordeel is geldig tot en met 31 december 2024.

P.S. Heb je geen museumpas? Geen nood, je kan altijd een museumpas kopen aan de balie van Texture voor € 59. Of je bestelt hem in een paar klikken online