header bezoek met klas 03

Plan je bezoek
Met de klas

Met de klas naar Texture? Gedreven door vlaspiraten, op bezoek bij de Molenbrigade of een leerrijke rondleiding voor studenten: elke klas vindt hier het gepaste avontuur. Voor wie wat meer tekst en uitleg wenst: we komen graag langs voor een toelichting over ons onderwijsaanbod op maat van jouw school.

educatief pakket voor kleuters

Kleuteronderwijs

Peuters en kleuters mogen bij ons ontdekken, knuffelen, voelen, giechelen en zoveel meer. Een zachte doe-activiteit voor de allerjongste museumbezoekers. TIJDELIJK AANBOD!

ontdek het aanbod

header basisonderwijs

Lager onderwijs

Speelse doe-labo’s, zoektochten en verkenningstours. De methodiek van ervaringsgericht leren staat centraal in de eerste kennismaking met de wondere vlaswereld.  

Ontdek het aanbod

Header secundair onderwijs

Secundair onderwijs

Waaieraanbod met interactieve tours, hands-on workshops en heel wat tips om erop uit te trekken. Ontdek hoe erfgoed, ondernemingszin en STEAM naadloos in mekaar haken. Gisteren, vandaag en morgen.

Ontdek het aanbod

boek twee weken op voorhand

We vragen om minstens twee weken op voorhand te reserveren. Zo zorgen we dat alles klaar staat en de leerlingen een fijne uitstap hebben. Daguitstap gepland? Bij mooi weer zijn jullie welkom om te picknicken op het museumplein. 

Wist je trouwens dat West-Vlaamse scholen een extra terugbetaling kunnen krijgen? Met DynamoOpWeg reis je zelfs gratis naar het museum!