Borduur jezelf in pixelportret tijdens museumzondag in Texture

zondag 4 december 2022 tussen 14u en 16u30

Ben je deze winter in voor een persoonlijk eindejaarsprojectje? Borduur je eigen pixelportret en geef het cadeau in een mooie kader. Of ga meteen voor een hele reeks en maak er je persoonlijke familiekerstkaarten van!

Tijdens deze workshop zet je jezelf en je familie eerst om in een pixeltekening. Vergeet je huisdier niet! Daarna borduur je het ontwerp met naald en draad op stramien, al dan niet voorzien van een vrolijke kerstwens.

LET WEL: een volledig pixelportret borduren neemt best wat tijd in beslag. Tijdens deze workshop doe je het grootste werk, maar misschien moet je nog een deel afwerken thuis. Je krijgt daarvoor het nodige materiaal mee.

Praktisch

Wanneer: zondag 4 december 2022, tussen 14u en 16u30
Prijs: € 5, maximum 12 deelnemers, alle materiaal inbegrepen. Breng eventueel een foto van je familie mee als inspiratie voor je pixelportret. 
Wie: je bent 15+ en je staat te popelen om jezelf en je familie in kruisjessteek om te zetten.

Online inschrijven voor "borduur jezelf in pixelportret - de wintereditie"

Inschrijven voor onze workshops doe je bij voorkeur online. Ondervind je problemen bij het inschrijven? Check dan zeker de tips om snel aan de slag te gaan met de webshop op de website van stad Kortrijk. Je mag natuurlijk ook met ons contact opnemen. Stuur een mail naar texture@kortrijk.be of bel 056 27 74 70. We helpen je graag verder!  

Wist-je-vlasje: Elke eerste zondag van de maand is museumzondag in Texture. Dit betekent dat je die dag het museum gratis kan bezoeken... maar er is méér! Op museumzondag kan je ook proeven van onze museumwerking, in de vorm van een workshop, een performance, een installatie, enzovoort. Kortom, museumzondag in Texture is gegarandeerd een belevenis!  

Borduur jezelf in pixelportret tijdens museumzondag in Texture
Copyright: Stad Kortrijk - fotograaf Ariane Heystraeten